100 рецептов питания для беременных. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)
Ingredients
Печінка - 100 г
Бульйон - 400 мл
Морква - 1 шт.
Петрушка - 1 корінь
Цибуля - 1 шт.
Борошно - 1 ст. ложка
Масло вершкове - 1 ст. ложка
Молоко - 100 мл
Яйця - 1 жовток
Directions
1Печінку нарізати дрібними кубиками й обсмажити разом з коренем петрушки, морквою і цибулею, потім додати трохи води та припустити до готовності.
2Готові продукти подрібнити блендером.
3Приготувати соус з молока, борошна та спецій, з'єднати його з подрібненою печінкою, розмішати та закип'ятити. Заправити жовтком, змішаним з молоком і вершковим маслом за смаком.