Суп-пюре з запеченими баклажанами, помідорами та грибами

    ,

22 Жовтня, 2017

171 рецепт для повышения иммунитета (Еда, которая лечит)

Ingredients

Печериці - 200 г

Баклажани - 2 шт.

Помідори - 3 шт.

Цибуля - 2 шт.

Часник - 4 зубчики

Імбир сухий - 1 щіпка

Перець чорний

Сіль

Бульйон овочевий - 1 л

Вершки - 100 г

Олія оливкова

Фета або бринза - 100 г

Кінза

Directions

1Баклажани розрізати пластинами, помідори - навпіл. Покласти їх у форму для запікання, посолити, поперчити, посипати імбиром, скропити оливковою олією. Запікати в духовці при 200°С близько 40 хвилин. Злегка їх остудити й очистити від шкірки.

2Цибулю розрізати півкільцями. Часник дрібно порубати. У каструлі розігріти 1‑2 ст. ложки оливкової олії і обсмажувати їх 5 хвилин.

3Гриби нарізати пластинами та покласти в каструлю. Готувати ще близько 15 хвилин.

4Додати в каструлю запечені овочі та бульйон, зменшити вогонь і готувати 10 хвилин.

5Зняти суп з вогню і збити в пюре.

6Влити вершки, поставити суп на вогонь і прогріти на повільному вогні. За смаком додати сіль, перець, в самому кінці можна додати зелень.

7Розлити суп по тарілках і подати, посипавши кубиками фети.

Дієта для підвищення імунітету

00:00