Суп-пюре з кабачками і цвітною капустою

  

21 Вересня, 2016

Анастасия Скрипкина. 7 дней: готовим вкусно и просто

  • Cook: 30 mins
  • Yields: каструля 4 л

Ingredients

Кабачки - 500 г

Цвітна капуста - 500 г

Морква - 150 г

Цибуля - 150 г

Сіль

Перець

Олія

за бажанням:

Яйця варені

Сир

Сухарики

Directions

1Цибулю нарізати дрібно, кабачки - кубиками. Моркву натерти на середній тертці. Капусту розібрати на суцвіття.

2У каструлі на ослї обсмажити цибулю. Додати моркву, трохи обсмажити. Додати кабачки і капусту, трохи посолити, поперчити, перемішати.

3Залити гарячою водою так, щоб вона покривала овочі. Варити до готовності (близько 20 хвилин).

4Готові овочі подрібнити в блендері, протерти через сито або потовкти.

5Яйця і сир натерти на середній тертці.

6У тарілки налити суп. Якщо він здається дуже густим, можна додати трохи бульйону, в якому варилися овочі. При подачі посипати зеленню. За бажанням можна посипати суп яйцями, сиром, сухариками.

Овочі можна змінювати за смаком - замість кабачків використовувати цукіні, замість цвітної капусти - брокколі.

00:00