Суп цибульний по-чеськи перші страви швидко 24 Березня, 2017 100 лучших рецептов блюд на cкорую руку Cook: 20 mins Yields: 1 порція Ingredients Цибуля ріпчаста - 150 г Грудинка варено-копчена - 50 г Пиво світле - 100 мл Масло вершкове - 20 г Вершки 33% - 50 мл Сіль Кмин Корінь імбиру ДЛЯ ПОДАЧІ: Курка - 20 г копченої грудинки або відвареного філе Зелена цибуля Directions 1Нарізати очищену цибулю півкільцями, грудинку - дрібними кубиками. 2Обсмажити цибулю на вершковому маслі в сотейнику до прозорості. Додати грудинку, смажити ще 3-5 хвилин. 3Влити пиво, всипати кмин і тертий на дрібній тертці імбир. Уварити рідину на третину. 4Влити вершки, довести до кипіння, посолити. Подрібнити вміст сотейника до стану пюре за допомогою блендера. 5Нарізати зелену цибулю довгими стрічками, копчену курячу грудку - скибочками. При подачі викласти обидва інгредієнта в тарілку з супом. 00:00