Суп із солодкої картоплі

    

26 Вересня, 2017

171 рецепт для повышения иммунитета (Еда, которая лечит)

Ingredients

Картопля солодка - 500 г

Квасоля - 300 г

Йогурт знежирений - 80 г

Кінза - 1 пучок

Цибуля - 1 шт.

Часник - 1 зубчик

Бульйон овочевий - 1,5 л

Олія оливкова - 2 ст. ложки

Масло вершкове - 1 ст. ложка

Каррі - 1 ч. ложка

Перець чорний мелений - 1 щіпка

Сіль морська - 1 щіпка

Directions

1Квасолю замочити на кілька годин, а потім відварити.

2Солодку картоплю очистити, нарізати невеликими кубиками. Цибулю і часник очистити та дрібно нарубати. Кінзу дрібно нарізати.

3Розігріти в каструлі оливкову олію і вершкове масло, обсмажити цибулю і часник до прозорості.

4Додати в каструлю солодку картоплю, залити підігрітим бульйоном. Посолити і поперчити, довести до кипіння, зменшити вогонь і варити 15 хвилин.

5Додати каррі та половину відвареної квасолі. Збити все в блендері, потім додати решту квасолі, поперчити і посипати кінзою.

6Подавати з йогуртом.

Дієта для підвищення імунітету

00:00