1Натерти сьомгу сіллю та 1 ст. ложкою цукру, полити оливковою олією. Викласти на лист фольги чайне листя та цукор, що залишився, скласти фольгу у вигляді конверта, помістити на дно сковороди. Помістити зверху рибу, накрити сковорідку кришкою, готувати на сильному вогні 3-7 хвилин. Зняти з вогню, залишити на 3-5 хвилин.
2Підпікати солодкий болгарський перець цілим в розігрітій до 200°С духовці 7-10 хвилин. Зняти шкірку.
3СОУС: Подрібнити очищені цибулю та часник, обсмажувати на розпеченій оливковій олії 5-7 хвилин. Влити вершки, додати шпинат, довести до кипіння. Посолити, подрібнити за допомогою блендера до однорідної консистенції.
4Викласти на тарілку рибу та солодкий болгарський перець. Окремо подати соус.