Творожник

  

30 Березня, 2017

Блюда из творога (Семь поварят)

  • Cook: 2 hrs
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Сир (творог) - 500 г

Цукор - 170 г

Масло вершкове - 130 г

Яйця - 3 жовтки

Горіхи волоські або мигдаль - 100 г

Родзинки - 50 г

Желатин - 40 г

Вода - 100 г

Ванілін - на кінчику ножа

ДЛЯ ГЛАЗУРІ:

Шоколад - 100 г

Сметана - 70 г

Цукрова пудра - 150 г

Directions

1Желатин залити холодною кип'яченою водою на 30 хвилин, потім, нагріваючи на водяній бані, розпустити до повного розчинення крупинок.

2Сир (творог) протерти через сито, додати збите масло, розтерті з цукром яєчні жовтки, розчинений у гарячій воді ванілін, родзинки, частину рубаних горіхів, підготовлений желатин і перемішати.

3Викласти сирну масу в роз'ємну форму та витримати в холодильнику 1 годину.

4Шоколад розтопити на водяній бані, додати сметану та цукрову пудру, перемішати та заглазурувати творожник.

5Перед подачею вийняти творожник з форми й оформити горіхами, що залишилися.

00:00