Торт ананасно-кокосовий шматочками

    

5 Жовтня, 2017

Better Homes and Gardens Australia 2017 March

  • Prep: 10 mins
  • Cook: 1 hr 25 mins
  • Yields: 18 порцій

Ingredients

Олія кулінарна для змащення

Ананаси - 225 г консервованих скибочок у соку

Масло несолене - 125 г

Яйця - 2 шт.

Цукор дрібний (caster sugar) - 1 склянка

Кокос сушений - 0,25 склянки

Борошно млинцеве / для тіста, що швидко підіймається - 1,5 склянки

Цукрова пудра - 1,5 склянки

ДОДАТКОВО:

Чорниця

Кокосова стружка смажена

Ананас нарізаний

Маракуйя - м'якоть

Листя м'яти

Харчові квіти, такі як фіалки

Directions

1Розігріти духовку до 180°С. Розприскати олію на форму для випічки 30x20 см та застілити дно та боки папером для випічки.

2Злити сік з ананасових скибочок. Сік відставити, з ананасів зробити пюре у кухонному комбайні.

3Додати нарізане розм'якшене масло, яйця та цукор.

4Додайте злегка підсмажений сушений кокос і збивати до об'єднання.

5Додати борошно та кілька разів включити комбайн, поки тісто не змішається.

6Залити тісто у форму і розрівняти. Випікати 25 хвилин або до світло-золотистого кольору, тестувати дерев'яною шпажкою. Залишити у формі для охолодження на 15 хвилин, потім вийняти та охолоджувати на дротяній стійці.

7Змішати в середній мисці до гладкості цукрову пудру та 0,25  склянки консервованого ананасового соку. За допомогою ложки покрити торт глазур'ю.

8Можна додати пікантності тропічних ароматів коктейлю піна-колада - прикрасити верхівку ананасом та маракуєю або чорницею та кокосом. Подавати негайно.

ТОРТ У ФОРМАХ ДЛЯ КЕКСІВ

1Використовувати для випічки форми для кексів на 12 отворів по 0,75 склянки та кружальця з паперу для випічки.

2Наливати тісто на 2/3 висоти та розрівняти поверхню.

3Випікати 20 хвилин або до світло-золотистого кольору та перевірити готовність за допомогою дерев'яної шпажки. Зрізати зайве.

Підготовка: 10 хвилин
Приготування: 25 хвилин
Охолодження: 1 година

00:00