Торт ананасно-кокосовий шматочками
5 Жовтня, 2017
Better Homes and Gardens Australia 2017 March
- Prep: 10 mins
- Cook: 1 hr 25 mins
- Yields: 18 порцій
Ingredients
Олія кулінарна для змащення
Ананаси - 225 г консервованих скибочок у соку
Масло несолене - 125 г
Яйця - 2 шт.
Цукор дрібний (caster sugar) - 1 склянка
Кокос сушений - 0,25 склянки
Борошно млинцеве / для тіста, що швидко підіймається - 1,5 склянки
Цукрова пудра - 1,5 склянки
ДОДАТКОВО:
Чорниця
Кокосова стружка смажена
Ананас нарізаний
Маракуйя - м'якоть
Листя м'яти
Харчові квіти, такі як фіалки
Directions
1Розігріти духовку до 180°С. Розприскати олію на форму для випічки 30x20 см та застілити дно та боки папером для випічки.
2Злити сік з ананасових скибочок. Сік відставити, з ананасів зробити пюре у кухонному комбайні.
3Додати нарізане розм'якшене масло, яйця та цукор.
4Додайте злегка підсмажений сушений кокос і збивати до об'єднання.
5Додати борошно та кілька разів включити комбайн, поки тісто не змішається.
6Залити тісто у форму і розрівняти. Випікати 25 хвилин або до світло-золотистого кольору, тестувати дерев'яною шпажкою. Залишити у формі для охолодження на 15 хвилин, потім вийняти та охолоджувати на дротяній стійці.
7Змішати в середній мисці до гладкості цукрову пудру та 0,25 склянки консервованого ананасового соку. За допомогою ложки покрити торт глазур'ю.
8Можна додати пікантності тропічних ароматів коктейлю піна-колада - прикрасити верхівку ананасом та маракуєю або чорницею та кокосом. Подавати негайно.
ТОРТ У ФОРМАХ ДЛЯ КЕКСІВ
1Використовувати для випічки форми для кексів на 12 отворів по 0,75 склянки та кружальця з паперу для випічки.
2Наливати тісто на 2/3 висоти та розрівняти поверхню.
3Випікати 20 хвилин або до світло-золотистого кольору та перевірити готовність за допомогою дерев'яної шпажки. Зрізати зайве.
Підготовка: 10 хвилин
Приготування: 25 хвилин
Охолодження: 1 година