Торт шоколадний з імбиром
Торт шоколадний з імбиром

Торт шоколадний з імбиром

    

9 Серпня, 2018

16 рецептів Юлії Висоцької. Десерти (Домашня колекція СТБ)

Ingredients

Масло вершкове - 510 г

Шоколад чорний гіркий - 500 г

Яйця - 10 шт.

Цукрова пудра - 400 г

Імбир тертий - 100 г

Борошно кукурудзяне - 70 г

Какао-порошок - 3 ст. ложки

Directions

1Шоколад і 500 г вершкового масла розтопити на водяній бані.

2Додати в розтоплений шоколад натертий імбир, перемішати.

3Всипати борошно та какао-порошок і ще раз ретельно перемішати.

4Яйця збити з цукровою пудрою в кремоподібну масу.

5З'єднати шоколадну масу зі збитими яйцями і дуже обережно вимішати.

6Випікати в розігрітій до 180°С духовці 40‑45 хвилин.

00:00