Торт «Ягоди на снігу» солодка випічка 7 Серпня, 2018 Торты (Семь поварят) Cook: 1 hr Ingredients Крем масляний - 1 склянка Крем заварний (концентрат) - 1 пакетик Бісквіт шоколадний - 400 г Лікер вишневий - 5 ст. ложок Полуниця - 200 г Цукрова пудра - 0,5 склянки ДЛЯ ОФОРМЛЕННЯ: Шоколад білий Мастика Карамель Полуниця Directions 1Приготувати заварний крем, дотримуючись вказівок на упаковці, й охолодити. 2Заварний крем з'єднати з масляним кремом і перемішати. 3Бісквіт розрізати горизонтально навпіл і просочити коржі лікером. На кожен корж викласти третину крему. 4На один корж укласти ягоди полуниці, зверху покласти другий корж кремом униз. 5Кремом покрити поверхню торта, посипати цукровою пудрою. Охолодити. 6Оформити білим шоколадом, квітами з мастики, карамеллю з шоколадом і полуницею.1 година + охолодження 00:00