100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)
Ingredients
Тріска - 600 г
Майонез - 1-2 банки
Цибуля ріпчаста - 350 г
Сіль
Перець
ДЛЯ САЛАТА:
Яйця - 2 шт.
Сметана - 1 склянка
Огірки свіжі - 2 шт.
Цибуля зелена
Сіль
Directions
1Тріску очистити від луски та кісток, нарізати на порції, помістити в сотейник, засипати нарізаною кружальцями ріпчастою цибулею, посолити, поперчити, залити все майонезом і поставити в духовку на 30 хвилин.
2До тріски подати салат із зеленої цибулі.
САЛАТ ІЗ ЗЕЛЕНОЇ ЦИБУЛІ:
1Зелену цибулю дрібно нарізати, покласти в друшляк і на 1 хвилину опустити в киплячу воду, після чого охолодити під струменем холодної води, щоб пішла зайва гіркота, остудити.
2Перемішати з рубаними яйцями і сметаною, посолити.
3Якщо є свіжі огірки, то в салат можна додати дрібно нарізані свіжі огірки.