100 рецептов питания для беременных. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)
Ingredients
Яловичина - 300 г
Рис - 30 г
Масло вершкове - 2 ст. ложки
Яйця - 1 шт.
Вода - 1 склянка (для каші)
Directions
1М'ясо звільнити від сухожиль і жиру, пропустити через часту решітку м'ясорубки.
2З рису зварити на воді в'язку кашу, охолодити.
3З'єднати рис із м'ясом і пропустити через м'ясорубку, додати яйце, половину розтопленого масла, добре вибити та викласти на змащену маслом сковороду невеликі фрикадельки.
4Залити фрикадельки холодною водою, прокип'ятити 5 хвилин, вийняти з води та подавати з маслом.