Фрікасе з горошком

    

14 Березня, 2018

172 рецепта лучших блюд без глютена (Еда, которая лечит)

Ingredients

Курка - 200 г філе

Рис - 200 г

Квасоля стручкова або спаржа - 500 г

Морква - 250 г

Зелений горошок свіжий - 200 г

Масло вершкове - 2 ст. ложки

Борошно кукурудзяне - 2 ст. ложки

Вершки 30% - 100 г

Зелень моркви, петрушки, селери

Цибуля зелена - 1 пучок

Мигдалеві пластівці - 1 ст. ложка

Вино біле - 6 ст. ложок

Яйця - 1 жовток

Сіль

Каррі

Directions

1Рис промити та відварити в підсоленій воді до готовності.

2Квасолю промити та нарізати шматочками. Моркву нарізати кружальцями.

3Куряче філе разом із зеленню залити підсоленою водою і відварити до готовності.

4Мигдальні пластівці підсмажити на сухій сковороді.

5Готове куряче філе вийняти з бульйону, бульйон процідити.

6Горошок, квасолю і моркву залити процідженим бульйоном і відварити до готовності.

7У бульйон додати вино, масло і борошно, розмішати з холодною водою. Довести бульйон до кипіння і додати вершки, розтерті з жовтком, сіль, приправи, додати нарізане брусочками куряче філе, моркву, квасолю, горошок і посипати обсмаженим мигдалем.

8Готове фрікасе з горошком подати на стіл, до фрікасе окремо подати відварний рис із маслом.

Дієта безглютенова

00:00