Філе судака з яєчної локшиною у вершково-цибульному соусі

    ,

3 Квітня, 2017

100 лучших рецептов блюд на cкорую руку

  • Cook: 30 mins
  • Yields: 1 порція

Ingredients

Судак - 200 г філе

Локшина яєчна - 70 г

Цукіні - 30 г

Перець болгарський солодкий (червоний) - 30 г

Помідори - 30 г

Борошно для панірування

Сіль

Перець чорний мелений

Олія оливкова для смаження - 20 мл

СОУС:

Вершки 22-33% - 100 мл

Цибуля ріпчаста - 50 г

Часник - 1 зубчик

Олія оливкова - 10 мл

Сіль

Перець чорний мелений

Directions

1Нарізати рибу порційними шматочками, посолити та поперчити. Обваляти рибу в борошні. Обсмажувати рибу з двох боків на розігрітій сковороді з 10 мл оливкової олії до золотистого кольору, доводити до готовності в духовці близько 3-5 хвилин при 180°С.

2Залити локшину крутим окропом на 10 хвилин.

3Видалити насіння з помідора, нарізати м'якоть соломкою. Видалити у солодкого болгарського перцю плодоніжки та насіння, нарізати разом з цукіні смужками. Обсмажувати овочі на розігрітій сковороді з 10 мл оливкової олії до м'якості, приправити сіллю та свіжомеленим чорним перцем. Додати локшину.

4Порубати цибулю та часник, обсмажувати на оливковій олії 2-3 хвилини, влити вершки, посолити та поперчити.

5Подати рибу з овочами та локшиною, поливши соусом.

00:00