Філе судака з яєчної локшиною у вершково-цибульному соусі
3 Квітня, 2017
100 лучших рецептов блюд на cкорую руку
- Cook: 30 mins
- Yields: 1 порція
Ingredients
Судак - 200 г філе
Локшина яєчна - 70 г
Цукіні - 30 г
Перець болгарський солодкий (червоний) - 30 г
Помідори - 30 г
Борошно для панірування
Сіль
Перець чорний мелений
Олія оливкова для смаження - 20 мл
СОУС:
Вершки 22-33% - 100 мл
Цибуля ріпчаста - 50 г
Часник - 1 зубчик
Олія оливкова - 10 мл
Сіль
Перець чорний мелений
Directions
1Нарізати рибу порційними шматочками, посолити та поперчити. Обваляти рибу в борошні. Обсмажувати рибу з двох боків на розігрітій сковороді з 10 мл оливкової олії до золотистого кольору, доводити до готовності в духовці близько 3-5 хвилин при 180°С.
2Залити локшину крутим окропом на 10 хвилин.
3Видалити насіння з помідора, нарізати м'якоть соломкою. Видалити у солодкого болгарського перцю плодоніжки та насіння, нарізати разом з цукіні смужками. Обсмажувати овочі на розігрітій сковороді з 10 мл оливкової олії до м'якості, приправити сіллю та свіжомеленим чорним перцем. Додати локшину.
4Порубати цибулю та часник, обсмажувати на оливковій олії 2-3 хвилини, влити вершки, посолити та поперчити.
5Подати рибу з овочами та локшиною, поливши соусом.