Хек хрусткий

    

28 Квітня, 2017

100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Хек - 400 г філе

Крупа кукурудзяна - 100 г

Часник - 3 зубки

Соєвий соус - 2 ст. ложки

Олія арахісова - 2 ст. ложки

Олія кунжутна - 1 ст. ложка

Імбир - 3 см

Перець чилі - 1 шт.

Лимони - 1 шт. (цедра)

Цукор коричневий - 1/2 ч. ложки

Цибуля зелена - 4 пір'їнки

Сіль

М'ята

Горіхи кеш'ю - 50 г

Directions

1У сковороду налити по 1 ст. ложці кунжутної і арахісової олії та розігріти її.

2Рибу нарізати на шматки, обсушити, трохи посолити й обваляти в кукурудзяній крупі. Обсмажити рибу з усіх боків.

3Поки риба смажиться, приготувати інгредієнти для соусу. Часник і імбир нарізати пластинками, чилі очистити від зерен і нарізати шматочками, зелену цибулю - кільцями. Натерти цедру лимона.

4Вийняти рибу.

5У сковороду налити залишки олії. Замість риби на 2 хвилини закласти інгредієнти для соусу. Додати до них цукор, соєвий соус, м'яту і пару ложок води.

00:00