Хліб «Боярський» хліб здорове харчування, хлібопічка 21 Червня, 2018 227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит) Ingredients Дріжджі сухі - 1,5 маленькі мірні ложки Борошно житнє обдирне - 125 г Борошно пшеничне вищого ґатунку - 125 г Сіль - 0,75 маленької мірної ложки Цукор коричневий - 1 велика мірна ложка Закваска пшенична суха - 0,5 великий мірної ложки Коріандр мелений - 0,5 великий мірної ложки Кмин мелений - 0,25 великий мірної ложки Солод житній - 1 велика мірна ложка Масло вершкове - 10 г Олія оливкова - 1 велика мірна ложка Молоко - 75 мл Вода - 90 мл Directions 1Покласти продукти по порядку відповідно до інструкції. 2Встановити програму «Тісто». 3Після замісу хлібопічку вимкнути, дати тісту піднятися. 4Далі включити програму «Французький». 5Після замісу знову вимкнути, дати тісту підійти і ще піднятися. 6Потім встановити режим «Випікання». 7Після закінчення циклу на 2 години залишити на решітці.Для хлібопічки Binatone BM-2169 00:00