Хліб житньо-пшеничний
Хліб житньо-пшеничний

Хліб «Боярський»

    ,

21 Червня, 2018

227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)

Ingredients

Дріжджі сухі - 1,5 маленькі мірні ложки

Борошно житнє обдирне - 125 г

Борошно пшеничне вищого ґатунку - 125 г

Сіль - 0,75 маленької мірної ложки

Цукор коричневий - 1 велика мірна ложка

Закваска пшенична суха - 0,5 великий мірної ложки

Коріандр мелений - 0,5 великий мірної ложки

Кмин мелений - 0,25 великий мірної ложки

Солод житній - 1 велика мірна ложка

Масло вершкове - 10 г

Олія оливкова - 1 велика мірна ложка

Молоко - 75 мл

Вода - 90 мл

Directions

1Покласти продукти по порядку відповідно до інструкції.

2Встановити програму «Тісто».

3Після замісу хлібопічку вимкнути, дати тісту піднятися.

4Далі включити програму «Французький».

5Після замісу знову вимкнути, дати тісту підійти і ще піднятися.

6Потім встановити режим «Випікання».

7Після закінчення циклу на 2 години залишити на решітці.

Для хлібопічки Binatone BM-2169

00:00