Хліб житньо-пшеничний
Хліб житньо-пшеничний

Хліб «Буханочка»

    ,

20 Червня, 2018

227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)

Ingredients

Борошно житнє обдирне - 1 склянка

Борошно пшеничне 1-го ґатунку - 1 склянка

Вода - 7/8 мірної склянки води / 210 мл

Сіль екстра - 1 маленька мірна ложка

Цукор - 1 велика мірна ложка

Маргарин або олія соняшникова нерафінована - 1 велика мірна ложка

Дріжджі сухі - 1 маленька мірна ложка

Лимонна кислота - 0,5 маленької мірної ложки

Яйця - 1 шт.

Directions

1У ємність викласти всі продукти по порядку, як зазначено в інструкції. Якщо тісто виходить рідким, досипати муку.

2Вибрати програму, корочка середня.

Для хлібопічки Daewoo Electronics DBM-202

00:00