Хліб білий

    

25 Лютого, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Борошно пшеничне - 700-800 г

Дріжджі - 20-30 г живих або 1 ст. ложка сухих

Цукор - 1 ст. ложка

Олія - 1 ст. ложка

Сіль - 0,5 ст. ложки

Вода - 250 мл

Directions

1Дріжджі розвести в теплій воді, додати сіль і цукор, дати настоятися.

2У каструлю влити олію та дріжджову опару, ввести частинами борошно, замішуючи некруте тісто. Накрити каструлю рушником і поставити на 1 годину в тепло.

3Потім викласти тісто на дошку, обім'яти та сформувати колобок. Викласти його в змащену олією чашу мультиварки та включити режим «Підігрів» на 15 хвилин.

4Вимкнути мультиварку і залишити в ній хліб на 40 хвилин.

5Потім включити режим «Випічка» на 60 хвилин.

6Після закінчення перевернути хліб і залишити ще на 40 хвилин в цьому режимі.

7Вийняти хліб з мультиварки та дати йому охолонути.

00:00