Хліб гірчичний на пиві

    ,

11 Червня, 2018

227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)

Ingredients

Пиво темне - 0,75 склянки

Олія - 1 ст. ложка

Гірчиця зерниста - 2 ст. ложки

Борошно вищого ґатунку - 2,25 склянки

Борошно непросіяне - 1 склянка

Молоко сухе - 1 ст. ложка

Сіль - 1 ч. ложка

Цукор - 1,5 ч. ложки

Дріжджі - 1 ч. ложка

Directions

1Налити в ємність хлібопічки пиво, олію, додати зернисту гірчицю, потім насипати борошно вищого ґатунку, непросіяне борошно (вся рідина має бути покрита борошном). Додати сухе молоко, сіль, цукор, потім дріжджі (вони не повинні торкатися рідини).

2Вибрати програму «Основний хліб», «Норма» або «Білий хліб» і натиснути кнопку пуску.

3Готовий хліб дістати з форми і подати з гострим сиром.

00:00