Хліб з грибами

    ,

24 Вересня, 2016

Печем хлеб дома (Семь поварят)

  • Cook: 2 hrs
  • Yields: 950 г

Ingredients

Борошно пшеничне - 500 г

Вода - 230 мл

Гриби консервовані - 100 г

Молоко сухе - 2 ст. ложки

Масло вершкове - 2 ст. ложки

Дріжджі швидкодіючі - 2 ч. ложки

Цукор - 2 ст. ложки

Сіль - 1 ч. ложки

Directions

У ХЛІБОПІЧЦІ

1У форму для хліба налити воду. Насипати борошно так, щоб рідина повністю була покрита нею. Додати нарізані гриби, сухе молоко. У різні кути форми покласти сіль, цукор, розм'якшене масло.

2У центрі форми зробити в борошні поглиблення так, щоб воно не діставало до рідини, всипати дріжджі.

3Встановити швидкий режим, «Темний корочка». Натиснути кнопку «старт».

4Готовий хліб вийняти з форми, охолодити.

В ДУХОВЦІ

1Замісити тісто, дати йому піднятися, ще раз вимісити і перекласти у форму або на деко, змащені маслом. Зробити надрізи.

2Після вистоювання випікати до готовності при 210°С

3Готовий хліб вийняти з форми, охолодити.

ЧАС ПРИГОТУВАННЯ:
в хлібопічці - 2 години
в духовці - 45 хвилин + бродіння

00:00