Хліб на кислому молоці хліб здорове харчування, хлібопічка 3 Травня, 2018 227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит) Cook: 3 hrs Ingredients Борошно - 500 г Дріжджі сухі - 4 г / 1 ч. ложка Сіль - 11 г Мед - 10 г Масло вершкове - 17 г Кисле молоко (простокваша) з цільного молока - 215 г Вода - 110 г Directions 1ОПАРА: Мед розчинити в теплій воді, додати дріжджі та ложку борошна (частина борошна для тіста), перемішати, залишити на 10 хвилин. 2Завантажити в ємність продукти, влити опару. 3Встановити програму «Основний», темна скоринка, час приготування - близько 3 годин, натиснути на пускову кнопку. 00:00