227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)
Cook: 3 hrs 30 mins
Yields: 1 кг
Ingredients
Вода - 270 мл
Дріжджі сухі - 5 г
Цукор - 20 г
Сіль - 5 г
Олія - 25 г
Борошно пшеничне вищого ґатунку - 520 г
Directions
1Перевірити, щоб 2 лопатки-тістоміса знаходилися паралельно одна до одної. Закласти інгредієнти в порядку, зазначеному виробником: в першу чергу - рідкі інгредієнти, потім - сухі.
2Налити в мірну склянку теплої води (200 мл), додати сухі дріжджі, цукор, дати настоятися 5‑10 хвилин (до появи піни).
3Потім вилити вміст склянки в ємність хлібопічки та додати 70 мл води. Далі олія, борошно, сіль.
4Включити програму «Основний», корочка середня, час приготування 3 години 30 хвилин.