Хліб пшеничний (на молоці)

    ,

29 Березня, 2018

227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)

  • Cook: 3 hrs 30 mins
  • Yields: 500-550 г, 1 кг

Ingredients

ВАРІАНТ 1:

Молоко - 200 мл

Борошно - 2 склянки

Цукор - 2 великі мірні ложки

Сіль - 1 маленька мірна ложка

Масло вершкове - 50 г

Дріжджі - 1 маленька мірна ложка

ВАРІАНТ 2:

Молоко - 345 мл / 1,5 склянки по 230 мл

Борошно вищого ґатунку - 4 1/3 склянки по 230 мл

Цукор - 3 великі мірні ложки

Сіль - 2 маленькі мірні ложки

Масло вершкове - 2 великі мірні ложки

Дріжджі - 2 маленькі мірні ложки

Directions

1Всі компоненти закласти за інструкцією.

2Вибрати програму «Основний», корочка середня, час приготування 3 годині 30 хвилин, запустити хлібопічку в роботу.

Для хлібопічки LG HB-1001CJ

Вага хлібу:
ВАРІАНТ 1: 500-550 г
ВАРІАНТ 2: 1 кг

00:00