Хліб пшеничний (на молоці) хліб здорове харчування, хлібопічка 29 Березня, 2018 227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит) Cook: 3 hrs 30 mins Yields: 500-550 г, 1 кг Ingredients ВАРІАНТ 1: Молоко - 200 мл Борошно - 2 склянки Цукор - 2 великі мірні ложки Сіль - 1 маленька мірна ложка Масло вершкове - 50 г Дріжджі - 1 маленька мірна ложка ВАРІАНТ 2: Молоко - 345 мл / 1,5 склянки по 230 мл Борошно вищого ґатунку - 4 1/3 склянки по 230 мл Цукор - 3 великі мірні ложки Сіль - 2 маленькі мірні ложки Масло вершкове - 2 великі мірні ложки Дріжджі - 2 маленькі мірні ложки Directions 1Всі компоненти закласти за інструкцією. 2Вибрати програму «Основний», корочка середня, час приготування 3 годині 30 хвилин, запустити хлібопічку в роботу.Для хлібопічки LG HB-1001CJ Вага хлібу: ВАРІАНТ 1: 500-550 г ВАРІАНТ 2: 1 кг 00:00