227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)
Cook: 6 hrs
Ingredients
Борошно пшеничне - 320 г
Борошно житнє - 80 г
Дріжджі сухі - 1,5 ч. ложки
Клітковина - 1 ст. ложка
Яйця - 1 шт.
Молоко 3,2% - 100 мл
Вода - 160 мл
Сіль - 1 ч. ложка
Часник сушений або гранульований - 0,25 ч. ложки
Кріп нарізаний - 0,5 ст. ложки
Олія оливкова - 1 ст. ложка
Directions
1Компоненти покласти в ємність, починаючи з дріжджів. Після дріжджів - просіяне пшеничне і житнє борошно, клітковину, гранульований часник, кріп, сіль. Зверху акуратно викласти вміст яйця, на нього вилити оливкову олію, молоко, змішане з водою.
2Ємність поставити в хлібопічку, включити програму «Французький хліб», час приготування - близько 6 годин. Через кілька хвилин після початку замісу перевірити хід процесу, і якщо виявиться, що в кутах ємності залишається борошно, а тісто не формується, то додати трохи води.
3Після сигналу дістати хліб, викласти його на решітку або дерев'яну дошку, накрити рушником, дати постояти близько 1 години.