227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)
Cook: 2 hrs 10 mins
Yields: 720-740 г
Ingredients
Борошно пшеничне вищого ґатунку - 210 г
Борошно житнє обдирне - 200 г
Солод сухий - 15 г
Вода - 100 мл + 50 мл окропу для заварювання солоду
Квасне сусло - 1,5 великі мірні ложки
Дріжджі сухі - 7 г
Сіль середнього помелу - 1,5 маленькі мірні ложки
Ряжанка 3-денна - 170 мл
Висівки - 40 г
Олія - 1 велика мірна ложка
Directions
1Солод заварити окропом, дати охолонути. Ряжанка має бути кімнатної температури. Остиглий до теплого стану солод змішати з ряжанкою і теплою водою, потім додати сіль і квасне сусло.
2Всипати дріжджі на дно ємності, просіяти борошно безпосередньо в ємність, зверху всипати житні дієтичні формовані висівки. Влити змішану рідину, зверху налити олію.
3Включити програму «Швидкий», час приготування 2 години 10 хвилин.