Чізкейк кавовий маложирний

    , ,

3 Березня, 2018

249 рецептов без жира (Еда, которая лечит)

Ingredients

Сир (творог) м'який знежирений - 500 г

Молоко знежирене - 50 мл

Яйця - 3 шт.

Висівки вівсяні - 4 ст. ложки

Крохмаль кукурудзяний - 2 ст. ложки

Кава розчинна - 3 ч. ложки

Кориця - 1 ч. ложка

Розпушувач - 1 ч. ложка

Лимон - 1 ч. ложка соку

Цукрозамінник або цукор

Directions

1Відокремити білки від жовтків. Білки збити в густу піну. Додати до білків розпушувач і кілька крапель лимонного соку, після чого знову збити (білки краще збиваються в охолодженому вигляді).

2У блендер помістити сир (творог), молоко, цукрозамінник, крохмаль, висівки, каву, корицю і жовтки. Збити все до однорідної маси, поступово ввести білки та знову змішати.

3Тісто вилити у форму для випічки. Чізкейк випікати в 30 хвилин в розігрітій до 200°С духовці.

00:00