1У каструлю мультиварки влити олію, додати нарізане на шматочки м'ясо, терту моркву та цибулю. Додати промитий рис, часник, родзинки, лавровий лист, сіль, перець, приправу. Влити воду (води для цього плову потрібно на півсклянки менше, ніж зазвичай для плову в мультиварці). Важливо, щоб рис був злегка недовареним. Включити режим «Плов».
2Після закінчення режиму готовий плов перекласти в інший посуд, а каструлю вимити. Потім змастити її вершковим маслом, на дно каструлі викласти лаваш в 2-3 шари, щоб його краї звисали. Перекласти плов в лаваш. Накрити звисаючими краями лаваша, полити розтопленим вершковим маслом. Готувати шах-плов в режимі «Випічка» 60 хвилин.