Яйця по-шотландськи

  

17 Лютого, 2018

fresco 2014 №4 Літо

  • Cook: 55 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Яйця - 7 шт.

М’ясо - 600 г фаршу

Базилік сушений - 1 ч. ложка

Сіль

Перець чорний свіжомелений

Олія для смажіння - 800 мл

ДЛЯ ПОДАЧІ:

Листя салат

Directions

16 яєць відварити накруто, охолодити й обчистити.

2У фарш додати останнє сире яйце, приправити сіллю, перцем і базиліком, ретельно перемішати.

3Розділити фарш на 6 частин. Із кожної частини зробити сплюснений овал товщиною трохи менше сантиметра і щільно заліпити в нього яйце. Фарш має повністю покривати яйце.

4У глибокій сковороді на середньосильному вогні розігріти олію. Опускати яйця в олію і смажити приблизно по 8 хвилин до золотистого кольору й хрусткої скоринки, часто перевертаючи.

5Готові яйця викласти на паперові рушники, щоб стік зайвий жир. Кожне яйце розрізати навпіл і подавати з листям салату.

00:00