Яйця, фаршировані оселедцем (з маслинами) закуски, страви з риби, страви з яєць здорове харчування 26 Червня, 2018 169 рецептов для хорошей памяти и ясного ума (Еда, которая лечит) Ingredients Оселедець копчений або солоний - 1 шт. Яйця - 6 шт. Цибуля ріпчаста - 1 шт. Масло вершкове - 3 ч. ложки Майонез - 3 ст. ложки Маслини без кісточок - 5 шт. Петрушка + кріп - 1 ч. ложка нарізаної зелені Салат зелений - 5 листочків Directions 1Яйця зварити, очистити від шкірки, акуратно порізати навпіл, відокремити білки від жовтків. Жовтки натерти на тертці. 2Філе оселедця нарізати на дрібні шматочки. Натертий жовток з'єднати з нарізаним філе оселедця. 3Маслини нарізати на дрібні шматочки, з'єднати з нарізаною цибулиною, змішати, додати майонез, рибну масу і розім'яте вершкове масло, збити блендером. 4Фарш укласти в половинки вареного білка. 5На блюдо розкласти листя салату, зверху покласти половинки білків з фаршем, залити майонезом, посипати нарізаною зеленню.Дієта для поліпшення пам'яті 00:00