Яловичина з брокколі

    

1 Грудня, 2016

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Яловичина - 550 г стейка

Брокколі - 300 г

Часник - 3 зубчики

Соєвий соус - 3 ст. ложки

Сік яблучний - 3 ст. ложки

Олія - 2,5 ст. ложки

Оцет яблучний - 1 ст. ложка

Цукор - 1 ст. ложка

Крохмаль кукурудзяний - 1 ст. ложка

Вода - 100 мл

Перець

Сіль

Directions

1У мисці змішати соєвий соус, яблучний сік, оцет, цукор, часник, сіль і перець. Додати нарізане м'ясо, перемішати. Дати постояти 15 хвилин.

2У чашу мультиварки влити 1,5 ст. ложки олії, викласти м'ясо, включити режим «Випічка» та смажити до готовності.

3М'ясо вийняти, влити в мультиварку воду, збиту з сіллю, перцем і кукурудзяним крохмалем. Туди ж покласти брокколі та 1 ст. ложку олії. Включити режим «Випічка» і готувати 7 хвилин, помішуючи, поки маса не загусне.

4Потім додати до капусти м'ясо і смажити ще 10 хвилин.

00:00