Ікра грибна

  

21 Листопада, 2016

Анастасия Скрипкина. 7 дней: готовим вкусно и просто

  • Yields: близько 500 г

Ingredients

Гриби - 500 г

Цибуля - 300 г

Часник - 3-4 зубчики

Олія рослинна

Сіль

Перець

Directions

1Гриби нарізати і відварити (близько 20 хвилин після закипання).

2Потім подрібнити в блендері або пропустити через м'ясорубку.

3Цибулю дрібно нарізати і обсмажити на олії до золотистого кольору.

4Змішати гриби і цибулю, посолити, поперчити.

5Додати видавлений через часникодавилку часник, добре перемішати.

Можна використовувати білі гриби, опеньки, підберезники, печериці.

Ікру можна намазати на батон або чорний хліб і подати до супу.

00:00