Ікра кабачково-морквяна

    

26 Травня, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Кабачки - 900 г

Морква - 400 г

Часник - 4 зубчики

Олія - 70 мл

Оцет 9% - 1,5 ч. ложки

Цибуля - 2 шт.

Сіль - 1 ч. ложка

Цукор - 1 ч. ложка

Перець чорний мелений - 1 щіпка

Кмин - 1 щіпка

Directions

1Всі овочі вимити й очистити. Кабачки нарізати на невеликі кубики. Моркву натерти на крупній тертці, цибулю дрібно нарізати. Часник подрібнити у часниковому пресі.

2Покласти в чашу мультиварки підготовлені овочі (крім кабачків), влити олію. Включити режим «Смаження» на 20 хвилин.

3Через 10 хвилин перемішати ікру. Додати кабачки, перемішати, встановити режим «Тушкування» на 1 годину.

4Після завершення режиму подрібнити овочеву масу в блендері. Додати решту складових. Встановити режим «Тушкування» на 20 хвилин.

5Розкласти ікру по стерилізованих банках, закрити кришками, перевернути банки догори дном, накрити ковдрою та залишити до повного охолодження.

00:00