оладки з яблуками
оладки з яблуками

Оладки яблучні (на опарі)

  

Квітень 25, 2019

Яблоки (кулинария)

Ingredients

Яблука - 4‑5 шт.

Борошно - 3 склянки

Молоко - 2.5 склянки

Яйця - 4 шт.

Цукор - 0,5 склянки

Дріжджі - 20 г

Олія - 1 склянка

Сіль

Directions

1З 1 склянки борошна, молока та дріжджів замісити опару та поставити в тепле місце для підйому в 2 рази.

2У готову опару додати решту борошна, цукор, сіль, яйця, все добре перемішати та з'єднати з яблуками. Тісто поставити на 10 хвилин в тепле місце.

3Коли тісто підніметься, випікати, як звичайні оладки.

00:00