Гречник шаруватий
Гречник шаруватий

Гречник шаруватий

  , ,     

21 Червня, 2020

Душевная кухня №1 Русская кухня (Семь поварят)

  • Cook: 30 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Каша гречана розсипчаста - 4 склянки

Печериці - 300 г

Цибуля ріпчаста - 2 шт.

Масло вершкове - 3 ст. ложки

Сметана нежирна - 150 г

Яйця - 2 шт.

Сир твердий - 150 г

Перець чорний мелений

Сіль

Зелень

Directions

1Цибулю подрібнити й обсмажувати на олії 3‑5 хвилин.

2Додати дрібно нарізані гриби, посолити, поперчити і смажити все разом ще 10 хвилин.

3У змащену маслом форму викласти половину готової гречаної каші, потім шар грибів з цибулею і знову залишки каші. Гречник полити сметаною, змішаною зі збитими яйцями, та посипати тертим сиром.

4Запікати в духовці 10 хвилин.

5При подачі гречник нарізати на порції та оформити зеленню.

00:00