Млинці з гарбузовою припічкою
Млинці з гарбузовою припічкою

Млинці з гарбузовою припічкою

  

9 Лютого, 2019

100 лучших рецептов блинов и оладий (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 40 mins
  • Yields: 3 порції

Ingredients

ДЛЯ МЛИНЦІВ:

Молоко - 500 мл

Борошно - 400‑450 г

Яйця - 2 шт.

Сіль - 1 ч. ложка

Сода гашена - 0,25 ч. ложки

Цукор - 1 ч. ложка

Масло вершкове - 2 ст. ложки

Олія для смаження

ДЛЯ ПРИПІЧКИ:

Гарбуз - 200 г

Цукор коричневий - 4 ст. ложки

ДЛЯ ПОДАЧІ:

Вершки збиті

Цукрова пудра

Кориця - 1 паличка

Directions

1Збити яйця в піну, посолити, додати цукор, гашену соду. Перемішати. Додати в яєчну суміш вершкове масло, перемішати до однорідної консистенції.

2Тонкою цівкою влити молоко, розмішати і поступово всипати борошно, не припиняючи перемішувати. Тісто повинно мати консистенцію кефіру середньої жирності.

3ПРИПІЧКА: Натерти гарбуз на великій тертці. Змішати з коричневим цукром.

4Для кожного млинця виливати тісто на розпечену сковороду з олією, зверху одразу ж викладати гарбуз з цукром. Смажити по 2 хвилини з кожного боку.

5При подачі прикрасити збитими вершками, посипати цукровою пудрою і тертою корицею.

00:00