Бутерброди з пастою з масла, моркви, оселедця та плавленого сира
Бутерброди з пастою з масла, моркви, оселедця та плавленого сира

Бутерброди з морквяно-сирною масою

  ,   

22 Квітня, 2019

111 лучших кулинарных рецептов на каждый день (Кулинарные чудеса)

Ingredients

Оселедець солоний - 1 тушка

Морква - 2 шт.

Сир плавлений - 100 г

Хліб - 200 г

Масло вершкове - 100 г

Directions

1Філе оселедця, очищену моркву та плавлені сирки пропустити через м'ясорубку, з'єднати з розм'якшеним вершковим маслом, ретельно перемішати та поставити в холодильник.

2Потім намастити морквяно-сирною пастою скибочки хліба та викласти їх на блюдо.

00:00