Соус імбирний з кунжутом і анісом
Соус імбирний з кунжутом і анісом

Соус імбирний з кунжутом і анісом

  

4 Серпня, 2018

Огородник 2018 №2 Февраль

Ingredients

Імбир свіжий - 50 г

Аніс - 4 шт.

Бульйон курячий - 0,5 склянки

Гриби гливи (вешенки) - 100 г

Кунжут - 2 ст. ложки

Олія рослинна - 1 ст. ложка

Олія кунжутна - 1 ст. ложка

Зелена цибуля - 1 пучок

Часник - 2 зубки

Оцет бальзамічний - 2 ст. ложки

Оцет рисовий - 2 ст. ложки

Цукрова пудра - 1 ч. ложка

Directions

1Імбир очистити та нарізати соломкою.

2У сковороду влити кунжутну та рослинну олію, обсмажити цибулю, часник і насіння кунжуту.

3Додати бульйон, оцет, спеції, цукор і варити 5 хвилин.

4З'єднати з грибами та варити 1 хвилину.

00:00