Соус імбирний з кунжутом і анісом соуси 4 Серпня, 2018 Огородник 2018 №2 Февраль Ingredients Імбир свіжий - 50 г Аніс - 4 шт. Бульйон курячий - 0,5 склянки Гриби гливи (вешенки) - 100 г Кунжут - 2 ст. ложки Олія рослинна - 1 ст. ложка Олія кунжутна - 1 ст. ложка Зелена цибуля - 1 пучок Часник - 2 зубки Оцет бальзамічний - 2 ст. ложки Оцет рисовий - 2 ст. ложки Цукрова пудра - 1 ч. ложка Directions 1Імбир очистити та нарізати соломкою. 2У сковороду влити кунжутну та рослинну олію, обсмажити цибулю, часник і насіння кунжуту. 3Додати бульйон, оцет, спеції, цукор і варити 5 хвилин. 4З'єднати з грибами та варити 1 хвилину. 00:00