Соус йогурт соуси африканська кухня 13 Серпня, 2018 50 рецептов африканской кухни Ingredients Цибуля - 1 шт. маленька Масло вершкове - 60 г Борошно - 2 ст. ложки Молоко - 0,5 л Сіль Перець чорний мелений Мускатний горіх мелений - 1 щіпка Кисле молоко (простокваша) або кефір - 1,5 склянки Directions 1Дрібно посікти цибулину та в алюмінієвій каструлі обсмажити на вершковому маслі. 2Додати борошно і, безперервно помішуючи, обсмажувати цибулю з борошном ще 1‑2 хвилини. 3Зняти каструлю з вогню і влити молоко, ретельно перемішати. Прокип'ятити суміш, помішуючи, 1 хвилину. 4Пропустити соус через сито або м'ясорубку, посолити, поперчити, приправити мускатним горіхом. 5Додати кисле молоко (простоквашу) або кефір і підігріти, не доводячи до кипіння. 00:00