Тунець під мигдальним соусом
Тунець під мигдальним соусом

Тунець під мигдальним соусом

    

21 Вересня, 2018

169 рецептов для хорошей памяти и ясного ума (Еда, которая лечит)

Ingredients

Тунець - 600 г

Мигдаль очищений - 80 г

Цибуля - 1 шт.

Каперси - 1 ст. ложка

Олія оливкова - 2 ст. ложки

Петрушка - 1 ст. ложка нарізаної зелені

Сіль

Перець

Directions

1Тунець вимити, нарізати на порції, підсмажити з двох боків у розігрітій олії.

2СОУС:

3Мигдаль дрібно потовкти, зібрати у тканинну серветку, опустити горіхи в мішечку в 0,5 л гарячої води, воду віджати.

4Цибулю очистити, нарізати з каперсами, смажити в оливковій олії, додати туди тунець і смажити на середньому вогні до підрум'янювання риби. Посолити, поперчити, додати нарізану петрушку, полити рідиною з-під горіхів. Соус має загуснути в процесі приготування.

5При подачі рибу полити соусом.

Дієта для поліпшення пам'яті

00:00