1Промити серце, залити водою, довести до кипіння. Злити воду.
2Знову промити та залити водою. Довести до кипіння, посолити, варити до готовності 30‑40 хвилин на середньому вогні.
3Очистити та дрібно порубати цибулю та часник. Дрібно посікти гілочки кропу без стебла. Натерти сир на крупній тертці.
4Розігріти в сковороді 1 ст. ложку олії, покласти цибулю та часник. Обсмажувати на середньому вогні 3 хвилини, постійно помішуючи. Викласти в окрему ємність, додати вершкове масло, перемішати.
5Нарізати серце на шматки та пропустити через м'ясорубку або подрібнити блендером. Додати до фаршу цибулю, кріп і сир, перемішати.
6Покласти трохи начинки на кожен млинець трохи нижче за його центр. Згорнути конвертами.
7Обсмажувати млинці на розпеченій олії з двох боків до рум'яної скоринки.