100 лучших рецептов домашних заготовок (Кулинария. 100 лучших рецептов)
Cook: 1 hr
Yields: 1,5 л
Ingredients
Диня - 1 кг м'якоті
Цукор - 300 г
Вода - 200 мл
Коньяк - 200 мл
Directions
1Влити воду в каструлю з товстим дном, поставити на вогонь і довести до кипіння.
2Додати цукор і ще раз довести до кипіння.
3Очистити диню від шкірки та насіння, нарізати великими дольками. Покласти шматочки дині в каструлю з сиропом, довести до кипіння та варити 15 хвилин на маленькому вогні.
4Додати коньяк і довести до кипіння.
5Зняти з вогню, дати охолонути при кімнатній температурі.
6Розкласти варення в стерилізовані банки та закрити.