Варення з дині з коньяком
Варення з дині з коньяком

Варення з дині з коньяком

  

18 Лютого, 2019

100 лучших рецептов домашних заготовок (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 1 hr
  • Yields: 1,5 л

Ingredients

Диня - 1 кг м'якоті

Цукор - 300 г

Вода - 200 мл

Коньяк - 200 мл

Directions

1Влити воду в каструлю з товстим дном, поставити на вогонь і довести до кипіння.

2Додати цукор і ще раз довести до кипіння.

3Очистити диню від шкірки та насіння, нарізати великими дольками. Покласти шматочки дині в каструлю з сиропом, довести до кипіння та варити 15 хвилин на маленькому вогні.

4Додати коньяк і довести до кипіння.

5Зняти з вогню, дати охолонути при кімнатній температурі.

6Розкласти варення в стерилізовані банки та закрити.

7Зберігати в прохолодному місці.

00:00