Шніцелі зі свинини з чебрецем страви з м'яса 13 Березня, 2019 100 лучших рецептов пасхального стола (Кулинария. 100 лучших рецептов) Cook: 30 mins Yields: 4 порції Ingredients Свинина - 600 г шиї Сухарі панірувальні - 300 г Яйця - 2 шт. Молоко - 100 мл Чебрець свіжий - 3 г Сіль Перець чорний мелений Олія оливкова для смаження ДЛЯ ГАРНІРУ: Огірки - 200 г Перець солодкий болгарський червоний - 200 г Помідори черрі - 200 г Олія оливкова - 30 мл Сіль Directions 1М'ясо нарізати порційними шматками завтовшки 2‑3 см, тонко відбити кожен. Посолити, поперчити, посипати чебрецем. 2Збити яйця з молоком. Вмочити свинину в суміш, обваляти в сухарях. 3Обсмажувати шніцелі на розпеченій оливковій олії по 4‑5 хвилин з кожного боку. 4Розрізати помідори черрі навпіл, нарізати огірок і солодкий болгарський перець невеликими кубиками. Посолити, заправити оливковою олією. 5Подати на тарілці овочі разом зі шніцелем. 00:00