Вино біле легке алкоголь 13 Листопада, 2016 1001 совет и секрет 2016 №235 Искусство виноделия Ingredients Яблука - 2 кг Вода - 4,5 л Цукор - 6 склянок Дріжджі - 1 ст. ложка Лимони - 2 шт. (сік) Directions 1Яблука нарізати маленькими дольками, залити окропом і притиснути пресом. Настоювати 4 дні. 2Процідити сік, всипати цукор, додати дріжджі та лимонний сік. Поставити для бродіння в тепле місце (18-24°С). 3Після припинення утворення бульбашок добре розмішати. Дати осісти осадку 3 дні. 4Процідити, закупорити та залишити на 6 місяців. 5Розлити по пляшках, запечатати та поставити в темне прохолодне місце на кілька місяців. 00:00