Буженина в сінній трусі з пивом
Буженина в сінній трусі з пивом

Буженина в сінній трусі з пивом

  

8 Квітня, 2019

100 необычных блюд (Очень просто!)

Ingredients

Свинина - 2‑3 кг заднього окосту

Сінна труха (суміші полину, чебрецю, конюшини та інших духмяних трав) - 5‑6 ст. ложок

Перець чорний - 10 горошин

Перець червоний - 10 горошин

Лавровий лист - 2‑3 шт.

Петрушка - 1 корінь

Селера - 1 корінь

Пиво міцне або пивне сусло - 500 мл

Сіль

Directions

1Окіст вимити, обсушити, зав'язати в полотняну серветку, покласти в глибоку каструлю з холодною водою та сінною трухою. 2‑3 рази довести до кипіння.

2Потім свинину вийняти, зняти серветку, перекласти в інший посуд, додати перець, лавровий лист, цілі очищені коріння, трохи посолити, влити пиво або сусло і тушкувати.

3Готову буженину полити соусом, в якому вона готувалася.

00:00