Яйця по-французьки «Мане»
Яйця по-французьки «Мане»

Яйця по-французьки «Мане»

  , ,   

15 Квітня, 2019

100 лучших рецептов завтраков в мультиварке (Кулинария. 100 лучших рецептов)

Ingredients

Яйця - 4 шт. великих

Помідори у власному соку без шкірки - 4 шт.

Сосиски - 2 шт.

Олія оливкова - 1 ст. ложка

Масло вершкове - невеликий шматочок

Зелена цибуля рубана - 2 ст. ложки

Вершки - 2 ст. ложки

Сіль велика

Перець чорний мелений

ДЛЯ ПОДАЧІ:

Хліб білий

Томатний соус або кетчуп

Directions

1Нарізати сосиски кружальцями, помідори - половинками.

2Вибрати в мультиварці режим «Випічка», розігріти оливкову олію, додати вершкове масло. Викласти помідори та сосиски, посолити, поперчити, розмішати. Закрити кришку та готувати 8‑10 хвилин.

3Акуратно розбити яйця, намагаючись, щоб жовтки не розтеклися. Влити вершки по колу, рясно присипати страву зеленою цибулею. Закрити кришку та залишити в режимі «Підігрів» на 15‑20 хвилин.

4Подавати яйця на тості з білого хліба з томатним соусом або кетчупом.

00:00