млинці
млинці

Млинці по-болгарськи

  

21 Квітня, 2019

Блины и оладьи (100 лучших рецептов)

Ingredients

Борошно кукурудзяне - 3 склянки

Борошно пшеничне - 3 склянки

Молоко - 1,5 л

Вершки - 200 г

Яйця - 4 шт.

Масло вершкове - 70 г

Сир - 100 г

Дріжджі сухі - 30 г

Цукор - 1 склянка

Масло топлене для змащування сковороди

Сіль

Directions

1Всипати в миску кукурудзяне борошно, влити 1 л киплячого молока, розмішати до гладкості і додати пшеничне борошно, влити холодне молоко, вимісити однорідне тісто.

2Розвести дріжджі невеликою кількістю води або молока, влити в тісто; добре розмішати, накрити і дати піднятися.

3Коли тісто підійде, покласти жовтки, розтоплене вершкове масло, сіль, цукор; розмішати та покласти збиті в густу піну білки та збиті вершки, знову обережно розмішати і поставити в тепле місце підходити.

4Коли тісто підніметься як слід, спекти млинці на топленому маслі.

5Зверху посипати натертим на дрібній тертці сиром.

00:00