соус з волоськими горіхами, цибулею, часником і яйцями
соус з волоськими горіхами, цибулею, часником і яйцями

Соус горіховий (на курячому бульйоні)

  

21 Квітня, 2019

111 лучших кулинарных рецептов на каждый день (Кулинарные чудеса)

Ingredients

Волоські горіхи - 200 г ядер

Бульйон курячий - 2 склянки

Цибуля - 2 шт.

Яйця - 3 жовтки

Кінза - 3 ст. ложки

Оцет винний 3% - 0,5 склянки

Часник - 4 зубчики

Сіль

Directions

1Горіхи, дрібно нарізану кінзу, сіль стовкти разом, розвести винним оцтом, потім бульйоном, додаючи і те й інше поступово та весь час розмішуючи.

2Потім додати дрібно нарізану цибулю, прокип'ятити близько 10 хвилин і зняти з вогню.

3Ретельно збити яєчні жовтки, розвести їх поступово декількома ложками теплим, але не гарячим соусом, а потім так само поступово вливати цю суміш в соус, безперервно розмішуючи його, щоб запобігти згортанню яєць.

4Цим соусом зазвичай обливають смажену індичку або курку.

00:00