Язик з родзинками та мигдалем страви з м'яса 28 Квітня, 2019 100 необычных блюд (Очень просто!) Ingredients Язик яловичий - 2 шт. Цибуля - 1 шт. велика Борошно - 2 ст. ложки Оцет - 2 ч. ложки Мигдаль подрібнений - 2 ст. ложки Родзинки без кісточок - 2 ч. ложки Бульйон - 1‑2 склянки Жир Цукор Перець чорний мелений Сіль Directions 1Язики відварити в підсоленій воді, зняти шкіру. 2Ріпчасту цибулю дрібно порубати й обсмажити до золотистого кольору. Додати трохи цукру та перемішати. 3Борошно просіяти, перемішати з бульйоном так, щоб не залишилося грудочок, влити оцет. 4Покласти в бульйон цибулю, попередньо вимочені родзинки, мигдаль, перець і сіль і тушкувати на слабкому вогні 10‑15 хвилин. 5Потім покласти язики, закрити посуд кришкою і тушкувати на слабкому вогні 30 хвилин. 6Готові язики розрізати на порційні шматки. Подавати з соусом, в якому вони тушкувалися. 00:00