язик яловичий
язик яловичий

Язик з родзинками та мигдалем

  

28 Квітня, 2019

100 необычных блюд (Очень просто!)

Ingredients

Язик яловичий - 2 шт.

Цибуля - 1 шт. велика

Борошно - 2 ст. ложки

Оцет - 2 ч. ложки

Мигдаль подрібнений - 2 ст. ложки

Родзинки без кісточок - 2 ч. ложки

Бульйон - 1‑2 склянки

Жир

Цукор

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Язики відварити в підсоленій воді, зняти шкіру.

2Ріпчасту цибулю дрібно порубати й обсмажити до золотистого кольору. Додати трохи цукру та перемішати.

3Борошно просіяти, перемішати з бульйоном так, щоб не залишилося грудочок, влити оцет.

4Покласти в бульйон цибулю, попередньо вимочені родзинки, мигдаль, перець і сіль і тушкувати на слабкому вогні 10‑15 хвилин.

5Потім покласти язики, закрити посуд кришкою і тушкувати на слабкому вогні 30 хвилин.

6Готові язики розрізати на порційні шматки. Подавати з соусом, в якому вони тушкувалися.

00:00