Салат з кальмарами та перепелиними яйцями
Салат з кальмарами та перепелиними яйцями

Салат з кальмарами та перепелиними яйцями

  

27 Червня, 2019

Школа кулинара 2015 №2 Январь

Ingredients

Кальмари - 4 шт.

Яйця перепелині - 8‑10 шт.

Перець болгарський - 1 шт.

Огірки - 2 шт.

Салат листовий - 1 упаковка

Лимон - 1 шт. + 1 ч. ложка соку

Майонез - 3 ст. ложки

Соєвий соус - 1 ст. ложка

Кунжут - 1 ст. ложка

Мед - 1 ч. ложка

Сіль

Перець чорний мелений

Directions

1Кальмарів промити, ошпарити окропом і зняти плівку. Видалити хітинову пластинку.

Салат з кальмарами та перепелиними яйцями

2У каструлю налити воду, додати нарізаний дольками лимон, посолити, поставити на вогонь. Коли вода закипить, опустити кальмарів і варити 5 хвилин, доки вони не стануть м'якими. Готовність перевіряти кожну хвилину, щоб не переварити - інакше вони стануть «гумовими». Готових кальмарів охолодити та нарізати півкільцями.

Салат з кальмарами та перепелиними яйцями

3Яйця зварити круто, почистити та нарізати половинками.

4Солодкий перець очистити від насіння та нарізати соломкою, огірки - кружальцями.

Салат з кальмарами та перепелиними яйцями

5Листя салату вимити, обсушити.

6ЗАПРАВКА: Збити майонез, соєвий соус, лимонний сік і мед.

Салат з кальмарами та перепелиними яйцями

7З'єднати в салатниці кальмарів, яйця, овочі та листя салату, заправити, посолити та поперчити.

Салат з кальмарами та перепелиними яйцями

00:00