Зрази з грибами страви з грибів, страви з м'яса духовка 14 Серпня, 2019 Грибной пир (Семь поварят) Cook: 55 mins Yields: 4 порції Ingredients Яловичина - 320 г фаршу Свинина - 100 г м'якоті Гриби - 200 г Цибуля ріпчаста - 1 шт. Олія - 2 ст. ложки Перець чорний мелений Сіль Directions 1Гриби та свинину нарізати скибочками, цибулю дрібно посікти. 2НАЧИНКА: Свинину обсмажити на олії, додати гриби, цибулю і смажити до напівготовності. Посолити, поперчити. 3У яловичий фарш додати спеції, 2 ст. ложки води і добре збити його. 4Сформувати 4 коржі, на середину кожного укласти начинку і, з'єднавши краї, надати зразам овальної форми. 5Обсмажити їх до золотистої скоринки. 6Потім довести до готовності в духовці. 7При подачі гарнірувати зрази смаженою картоплею. 00:00